Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

14:00

Ohtana/Aapua FF

Referat: Ersnäs IF - Ohtana/Aapua FF

På Liko arena i Alvik vinner OAFF träningsmatchen mot Ersnäs med 4-1 (0-0)
Första halvlek inleds trevande av OA och det är först sista kvarten som laget på allvar kommer in i matchen. Vi skapar inga större målchanseer förutom när Hugo Fagervall sätter bollen i nät men assisterandes flagga viftar flör offside. 0-0 i paus är ett rättvist resultat.

Andra halvlek inleds med att Johan Svanlöv tar sig förbi på högerkanten och kommer med ett inlägg mot bortre stolpen där Danne Mäki flyger högt och elegant lobbnickar han in bollen till 1-0. Tio minuter senare kommer en löpboll mot Hugo där dock mittbacken är före men en tveksamhet mellan mittback/målis och snabbt är Hugo framme snor bollen, rundar målvakten och sätter 2-0. Ersnäs får en chans att komma in i matchen när laget får en straffspark men på straffen är "Bosse" snabbt nere och klistrar skottet. I den 65:e minuten är det Liam som gör en fin offensiv raid på högersidan där han inne straffområdet spelar snettinåtbakåt till Younes som säkert bredsidar in bollen till 3-0. Sista kvarten får vi spela med 10 man sedan Johan Svanlöv åkt på sitt andra gula kort. Ersnäs reducerar till 1-3 innan Hugo spikar slutresultatet 4-1 när han snyggt chippar bollen förbi målvakten.

OAFF gör en fin andra halvlek och vinner rättvist. Idag plussar vi för Nils Kenttä som går från klarhet till klarhet för varje match. Micke Krekula gjorde årsdebut och visade att Skåne-vistelsen även innehållit träning. Framåt var Hugo Fagervall rolig att se med såväl fart, teknik och målfarlighet. Sista träningsmatchen spelas nästa lördag då Övertorneå kommer på besök till Riavallen. Då får vi hoppas att Joel H, John K, Jocke J, Adam Z, Martin T, Johannes P som alla saknades idag kan vara spelklara.